Kontakt Fenni.dk

Fenni v/Jia Cui
Frederikssundsvej 53 st th
2400 København NV
Denmark
CVR Nr. 33655592

Email: fenni (at) fenni.dk

Virksomhedens (juridiske) navn: Fenni v/Jia Cui
Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

Vi tilbyder desværre ikke telefonisk support på tidspunkt. Det skyldes vi vil spare ansatte penge, derfor tilbyder de bedste produktpriser til vores kunder. Du kan dog kontakte e-mærkets gratis Forbruger Hotline, skulle du have juridisk spørgsmål.

Har du spørgsmål til vores produkter, service eller andet, så skriv til os via e-mail eller kontakt formularen på siden. Du kan også skrive en kommentar på denne side.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Fenni.dk er til for sine brugere, og derfor vil vi meget gerne høre feedback fra dig. Det kan være ting du synes vi gør godt og skal arbejde videre med, men vi vil også meget gerne høre hvis du har haft en dårlig oplevelse eller har forslag til hvad vi i fremtiden kan gøre bedre. Alle henvendelser vil få svar, indenfor 24 timer (inkl. helligdage) og 95% henvendelser besvares indenfor 1-3 timer. Vi glæder os til at høre fra dig.

Det er også en god idé at tjekke FAQ - Ofte stillede spørgsmål.


comments powered by Disqus

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål eller feedback, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil med glæde hjælpe dig!