Smykkets historie - alt om smykker

Posted on 03-10-2013

Her er det smykkets historie. Forhåbentlig finder du det nyttigt.

Smykker var altid en del af den menneskelige kultur. Selv fra de tidspunkter, hvor mennesker begyndte at bruge tøj og værktøjer ca 100,000 år siden blev smykker produceret fra enhver form for materiale, der var til rådighed - sten, skind, fjer, planter, knogler, skaller, træ og naturlige lavet halvædelsten materialer såsom obsidian. Som tiden gik, fremrykkende teknologi aktiveret håndværkere til at begynde at tæmme metaller og ædelstene til kunstværker, som påvirkede hele kulturer og mange moderne smykker stilarter. Men selv med alle fremskridt i metallurgi og perle behandling, formålet med at bære smykker forblev altid det samme - de gjorde det muligt for brugeren at udtrykke sig non- verbalt, udstillingsvindue rigdom, rang, politiske og religiøse tilhørsforhold eller følelser mod nogen. Dette gjorde det muligt smykker til at blive tidløse og et mål om konstant udvikling og forbedring.

Udvikling af tidlig smykker kan groft inddeles på tværs af tre gamle civilisationer - Egypten, Indien og Kina. Egypten og Mesopotamien sætte standarder i metalindustrien, perle indsamling, og fremstilling af glas. Deres flere tusinde år lang tradition for smykker produktion lagt et solidt fundament for alle europæiske civilisationer, der fulgte efter dem, og deres unikke stil påvirket modetrends endda 4000 år senere.

Indien lykkedes dog at udvikle en sådan forbindelse til smykker, at det blev en integreret del af deres daglige liv og religion. Da de var de første, der formåede at erobre kunsten guld indsamling og behandling, de udvikler kunsten smykker gør langt tidligere end nogen i deres miljø. Dette gjorde dem til en af ​​de mest eftertragtede destinationer for handel, som i sidste ende blev drivkraft for den utrolige udvidelse af den europæiske civilisation i løbet af Age of Discovery. På den anden side af verden, formåede Kina at blive drivende kraft i udviklingen af kunst og deres indflydelse langsomt sprede deres unikke stil på tværs af hele Asien. Kinesisk stil, der er fokuseret på scener af naturen, dyr og drager er i dag stadig i høj popularitet, og fortsætter med at blive udviklet med hvert år, der går.

Med venlig hilsen, Fenni.dk

comments powered by Disqus

Husk, at du kan få..

  • 20% rabat ved første køb
  • Prisgaranti på alle varer
  • Gratis levering i hele Danmark
  • Dag-til-Dag levering
  • Mulighed for afhentning
  • 30 dages fuld retur- og bytteret
  • Nem returnering, ombytning og refundering

Kontakt os

Skulle du have spørgsmål eller feedback, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi vil med glæde hjælpe dig!